Varetotal
DKK 0,00
DKK 0,00 (inkl. moms)
Dine varer
0
0
Varetotal
DKK 0,00
DKK 0,00 (inkl. moms)
Dine varer
DKK 0,00
Tlf. 8651 1181 Gratis fragt med GLS pakkeshop ved køb over kr. 299,-

Webshop og lager

Man kan betragte hjemmesiden som vores butiksvindue, mens lageret er selve hjertet af vores forretning. Vi arbjeder ud fra den idé, at et velfungerende lager er nøglen til høj kundeservice, fleksibilitet og hurtig betjening. Vores lager består af to haller, hvoraf den sidste stod klar i tredje kvartal af 2016. Den nye hal giver os mulighed for at have et langt større udvalg og forhandle endnu skarpere priser hjem til vores kunder.

"Varemodtagelse, reklamationer, forsendelse og optimering. God og effektiv logistik er et nøgleelement i bestræbelserne på den bedste kundeservice"

Nethandel skal være nemt og sikkert

Med mange års erfaring inden for nethandel har vi attraktive aftaler med bla. Postnord og GLS. Dette er med til at sikre en sikker levering og muligheden for dag-til-dag levering i hele landet. Da vi har mere end 17.000 varenumre på lager, sender vi pakker med et stort størrelsesspænd; alt fra små kuverter med ventiler og bremseklodser til samlede cykler og scootere.

Speedline A/S har været online i mere end 15 år og har altid haft fokus på nem og gennemsigtig håndtering af bestillinger på nettet. Høj kundeservice er en grundsten i vores DNA, og vi gør alt for, at du skal føle dig tryg, når du bestiller fra speedline.dk. Du kan se, hvad andre kunder mener om os på Trustpilot.

Vores krypterede betalingssystem sikrer en tryg og nem betalingsproces, hvor vi samarbejder med branchens bedste inden for online-betaling. Vi benytter desuden https på hele vores hjemmeside.

Straks efter du har afgivet din bestilling, begynder lageret at finde og pakke din ordre, så den kan blive sendt ud til dig. På hverdage betyder det også, at pakken med meget høj sandsynlighed vil være fremme hos dig indenfor 24 timer.

E-handel skal være nemt, troværdigt og effektivt. Læs mere om levering og fragtpriser fra vores lager i Skanderborg. Vi kører sommetider perioder med kampagner, kig under rabatkode for at se aktuelle tilbud.

Hvis uheldet er ude

Skulle du mod forventning modtage en forkert eller defekt vare, bytter vi naturligvis uden beregning. Ved fortrydelsesret gælder lidt andre regler, men det er stadig hurtigt og nemt. Nedenfor finder du hjælp til de forskellige ting.

Du kan naturligvis både afhente og aflevere dine varer i vores butik:

Speedline A/S
Sverigesvej 19
8660 Skanderborg

Kontakt vores webshop

Vi  sidder klar til at hjælpe dig og du kan kontakte os på flere måder:

  • Ring til vores danske kundeservice på tlf. 86511181
  • Send en mail på info@speedline.dk (Vi svarer indenfor 24 timer alle hverdage)
  • Du kan også chatte med os direkte på hjemmesiden