Vælg et land for at se indhold der er specifikt for din placering.

Ryd
Kategorier
Produkter
Ingen resultater fundet
Vi kunne desværre ikke finde nogle varer eller kategorier der matchede din søgning
Gratis fragt ved køb over kr. 399,- til GLS pakkeshop
Hurtig dag til dag levering
3.000+ tilfredse kunder på Trustpilot Logo

Baotian

Mangfoldige Baotian

Baotian kommer fra Kina og er hurtigt blevet utroligt populær i sydeuropa hvorefter populariteten har spredt sig op gennem europa og videre til Danmark.

Deres lave nypriser og udmærket holdbarhed har gjort dem til et stærkt alternativ til offentlig transport og udfordret brugtmarkedet for førstegangs købere. Baotian har fokuseret på firetaktsmotorer grundet deres fremragende økonomi og lette vedligehold, dette har også gjort maskinerne eftertragtet for pendlere, netop fordi økonomien i driften af en Baotian er rimelig, og du slipper for at bekymre dig om olie niveau og dets lige.

Forkæl din Baotian

Vi har en lang række reservedele til Eagle, Rebel, Rocky og Speedy. Baotian maskiner er nu så udbredte og populære at der findes en lang række uorginale varer til modellerne. Her i blandt Baotian udstødning, cylinder samt en lang række el dele. Vi er blandt Danmarks største forhandlere af tilbehør og reservedele til Baotian maskiner.

Vi fører Baotian reservedele og tilbehør i højeste kvalitet. Speedline leverer alle tænkelige reservedele til din Boatian scooter, samt diverse tuning udstyr. Baotians reservedele er kendt for deres høje kvalitet, men også Stage6, Opticparts med flere har kastet sig ud i at lave udstyr der passer perfekt til din Baotian.