Vælg et land for at se indhold der er specifikt for din placering.

chosen-scooter-model
Valgt model
PGO X-Hot 50 2T
chosen-scooter-model
PGO

PGO X-Hot 50 2T

Alle tænkelige reservedele til PGO X-Hot 50

PGO’s X-Hot 50 har med sit navn, der læner sig opad den nok allermest populære model fra PGO herhjemme, virkeligt haft store sko at fylde ud. Den slog aldrig helt igennem som dens navneslægtning, men markedet blev beriget med en nytænkning af designet, som deler vandende. Én ting er dog helt sikker: Kvaliteten er på højde med alt andet fra PGO og køreglæden ligeså.

Skarpe priser på gode produkter

Vi forhandler et udførligt sortiment til din scooter. Originale PGO reservedele, uoriginale såvel som tuningsdele fra verdens førende producenter så som RMS, Zoot, Gianelli, Malossi, Polini, Stage6 og listen fortsætter. Alt dette, til de bedste priser, samlet under ét tag og med 1-2 dages leveringstid.

Hvis du mangler noget til din PGO X-Hot

Vi bestræber os altid på at være markedets skarpeste på pris, service og på at levere en kundeoplevelse i særklasse. Står du og mangler en helt specifik vare som du, af uransagelige årsager, ikke kan finde på vores hjemmeside, så husk, at du altid er velkommen til at sende os en mail på info@speedline.dk med din forespørgsel – stort som småt.