Vælg et land for at se indhold der er specifikt for din placering.

Grundet problemer hos GLS kan der være en dags forsinkelse på enkelte pakker afsendt d. 6/6 Læs mere →

Gratis fragt ved køb over kr. 399,- til GLS pakkeshop
Hurtig dag til dag levering
3.000+ tilfredse kunder på Trustpilot Logo

PGO

PGO, skaberne af ikoner

Siden stiftelsen i 1964 har PGO været en af pionærende indenfor scooterproduktion i Taiwan. Gennem et tæt samarbejde med italienske Piaggio fra 1972 til 1982 og evig dedikation til at udvikle ny teknologi og trendy design, har PGO lanceret næsten utallige populære scootere, der har klaret sig rigtigt godt på verdensplan.

Et eksempel på dette er selvfølgelig den tidsløse PGO Hot 50, også kendt som Big Max 50 i 45 version. Hot 50 har herhjemme opnået tæt på kultstatus gennem flere generationer af knallertkørere, og overlevet generationskifte, kulturelle omstillinger og tidens tand. En imponerende bedrift for en scooter.

PGO reservedele, styling og tilbehør

PGO er måske det mest populære mærke i Danmark gennem tiden. Især PGO Hot 50 har markeret sig stærkt og derfor har vi hos Speedline gjort alt for at skaffe alle reservedele og udstyr til din Hot 50. Vi har et kæmpe udvalg af originale dele, samt bunker af udstyr Tun dele til PGO Hot 50. Vi har indkøbt de fedeste mærker i form af Malossi, Polini, RMS og mange flere til at kunne lave den fedeste styling til de billigste priser! Hos Speedline elsker vi PGO og ligger derfor inde med Danmarks største udvalg af dele, reservedele og udstyr til din PGO Scooter. Du har naturligvis mulighed for at opnå gratis fragt!

PGO HOT 50 er Danmarks mest solgte, men..

Mange tænker at PGO har én topmodel, men det er faktisk ikke rigtig. Både PGO Comet, PGO BIG MAX og PGO Dr. BIG er vaske ægte topmodeller hos PGO. De sælges i hele verdenen og har opnået enorm respekt for sine køreegenskaber og holdbarhed. Præcis derfor har vi et stort udvalg af reservedele og tilbehør til netop disse modeller også.