Vælg et land for at se indhold der er specifikt for din placering.

Julegaver byttes til og med d. 31/1 2024. Læs mere →

Ryd
Kategorier
Produkter
Ingen resultater fundet
Vi kunne desværre ikke finde nogle varer eller kategorier der matchede din søgning
chosen-scooter-model
Valgt model
PGO T-Rex 50 2T
chosen-scooter-model
PGO

PGO T-Rex 50 2T

De bedste reservedele til din T-Rex 50

PGO T-Rex 50 2T er en af de større scootere fra PGO, og den er derfor et populært valg for folk af højere eller større statur ligesom ”lillebroderen” Dr. Big. Den er udstyret med den samme velkendte og elskede motor som de øvrige to-takts PGO’er, hvilket er en kæmpe fordel for dig som forbruger, fordi udvalget af reservedele er bredt og priserne ligeså er rigtig fornuftige.

Stærke priser

Vi forhandler et udførligt sortiment til din scooter - også originale PGO reservedele. Du kan finde standardreservedele og tuningsprodukter fra verdens førende producenter så som Polini, Malossi, Airsal, DR Racing, Top Performances og listen fortsætter – alt dette samlet under ét tag og med 1-2 dages leveringstid.

Vi er her for at hjælpe

Vi bestræber os på at være markedets skarpeste på pris, service og generelt levere en kundeoplevelse i særklasse. Så står du og mangler en helt specifik vare, som du ikke kan finde på vores hjemmeside, så husk at du altid er velkommen til at sende os en mail på info@speedline.dk med din forespørgsel – stort som småt.