Vælg et land for at se indhold der er specifikt for din placering.

Julegaver byttes til og med d. 31/1 2024. Læs mere →

Ryd
Kategorier
Produkter
Ingen resultater fundet
Vi kunne desværre ikke finde nogle varer eller kategorier der matchede din søgning
chosen-scooter-model
Valgt model
PGO Hot 50 2T (12" - 3 eger)
chosen-scooter-model
PGO

PGO Hot 50 2T (12" - 3 eger)

Storfavoritten PGO Hot 50

En absolut favorit på den danske scooterscene. Markedet er boomet med denne, nu ikoniske, model som med dens tidsløse design og let tilgængelige platform har sikret dens status som et sikkert valg, når det kommer til at vælge en maskine hvor kvalitet og pris harmonerer. Gennem de sidste år er PGO HOT 50 vokset sig til at være Danmarks absolut mest populære scooter, med afstand. En kombination af god pris, fedt design og gode køreegenskaber har gjort PGO HOT 50 til folkeeje herhjemme. Det er stadig den scooter der sælger bedst - flere år i træk! Hos Speedline har vi i mange år forhandlet og solgt PGO HOT 50, samt reservedele og tilbehør hertil.

Kærlighed til din PGO Hot 50

Speedline elsker PGO HOT 50. Derfor har vi Danmarks største udvalg af tilbehør, reservedele og styling til PGO HOT 50 12" med 3 eger. PGO sælger Danmarks mest populære knallert, hvilket naturligvis er HOT 50. I denne kategori har vi samlet alt indenfor udstyr og reservedele til PGO HOT 50 i størrelse 12" og med 3 Eger.

Reservedele i høj kvalitet

Alle vores produkter er gennemtestet fra fabrikken og overholder den standard vi forventer af vores leverandører. Vi har et kæmpe udvalg af orginale dele til PGO hot 50, men også en lang række tilbehør og udstyr fra fede brands som Stage6, Malossi, Polini og meget mere.

Levering i hele landet

Vi er blandt Danmarks ældste webshops indenfor salg af reservedele til knallert, og PGO er ingen undtagelse. Vi leverer pakker til døren i hele landet, og vi har altid lave og stabile fragtpriser. Køb dit næste produkt til PGO HOT 50 12" med 3 Eger, her hos Speedline.