Vælg et land for at se indhold der er specifikt for din placering.

Ryd
Kategorier
Produkter
Ingen resultater fundet
Vi kunne desværre ikke finde nogle varer eller kategorier der matchede din søgning
chosen-scooter-model
Valgt model
VGA Firefox 50 4T Euro4
chosen-scooter-model
VGA

VGA Firefox 50 4T Euro4

Firefox 50 med miljøbevidst 4T Euro4 motor

En større model fra VGA som byder på bedre komfort og siddestilling for højere individer, end man f.eks. finder på VGA Grido eller Explora.
Firefox omfavner den moderne lysteknologi LED ved at være udstyret med LED blink for- og bag, LED baglygte, en to-delt forlygte med H4 halogenpære og en fatning med LED der giver fremragende lys ved hjælp af den indbyggede linse der fokuserer lyset godt.

En moderne og stabil maskine fra VGA med strømlinet design der aldrig bliver kedelig at kigge på og en motor der forsøger at skåne miljøet endnu mere.

Kvalitetsreservedele til VGA Firefox

Når du køber dele til din VGA Firefox her hos os, kan du være sikker på, at de er gennemtestede fra fabrikanten og lever op til kvalitetskravene - både deres og vores.

Hurtig levering af din ordre

Vi er fuldt ud bevidste om betydningen af hurtig levering, og derfor bestræber vi os altid på, at du skal have din ordre allerede dagen efter. Vi kalder det dag-til-dag-levering, og det gælder, hvis du bestiller inden kl. 16:30 mandag til torsdag samt kl. 15:00 fredag, hvis du vælger levering til PostNord pakkeboks. Vælger du levering med GLS, får du din pakke om mandagen.