Vælg et land for at se indhold der er specifikt for din placering.

Ryd
Kategorier
Produkter
Ingen resultater fundet
Vi kunne desværre ikke finde nogle varer eller kategorier der matchede din søgning
chosen-scooter-model
Valgt model
Rieju MRT SM Drac/Trophy 50 2T Euro4 (2018->)
chosen-scooter-model
Rieju

Rieju MRT SM Drac/Trophy 50 2T Euro4 (2018->)

Den ultimative Supermoto pakke fra Rieju!

Når man nævner 'Supermotard' begrebet bliver ens tanker hurtigt ledet over på en heftig MX maskine, modificeret til gadebrug. Essensen af dette har Rieju fortolket til deres MRT SM Trophy 50 model hvor de fuldstændigt forkaster den gængse forståelse af hvad en Supermotard faktisk er, helt basalt.

Rieju's Trophy variant ser bestialsk ud med sin massive upside-down forgaffel, der ligner noget der burde sidde på en maskine af væsentligt større dimensioner og de super fede egerfælge, forsynet med enorme bremseskiver understreger yderligere hvad denne maskines er sat i verden for: At latterliggøre de øvrige pseudo-supermotard modeller på markedet. 

Denne 'Supermoto' er den ægte vare.

Speedline har et stærkt udvalg til din Rieju

Uanset om du søger et nyt cylinderkit, pakninger eller stempel til dit eksisterende eller bremseklodser, artikler til vask og pleje, olie, dæk eller styling til at give netop din maskine det helt unikke særpræg gør den til noget helt særligt så kan vi tilbyde alt lige fra blinklygter, LED-strips, bartstyr og mange andre fede artikler som med sikkerhed fanger din interesse og vi forhandler de stærkeste mærker i branchen som f.eks. Polini, Malossi, Stage6, Top Performances, Giannelli, Voca, Barikit og mange flere. Du finder alt hvad vi har til netop din knallert, ovenfor til skarpe priser og klar til hurtig levering. 

Velkommen til Speedline

Hos Speedline har det siden starten været vores mission at tilbyde et bredt udvalg med gode komponenter, konkurrencedygtige priser og ikke mindst en kundeservice i verdensklasse. Vores stræben efter dette ideal har gjort os til et stærkt brand der med stolthed kan sige at vi er et kendt og betroet navn i enhver knallertkørers husholdning. Har du svært ved at finde et særligt produkt på vores hjemmeside, eller søger nu noget der ligger uden for de gængse reservedele, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf: +45 8651 1181 eller på mail: info@speedline.dk