Vælg et land for at se indhold der er specifikt for din placering.

Julegaver byttes til og med d. 31/1 2024. Læs mere →

Ryd
Kategorier
Produkter
Ingen resultater fundet
Vi kunne desværre ikke finde nogle varer eller kategorier der matchede din søgning
chosen-scooter-model
Valgt model
Yamaha DT 50 X SM 2T (2003-2006) AM6
chosen-scooter-model
Yamaha

Yamaha DT 50 X SM 2T (2003-2006) AM6

Populær Supermotard fra Yamaha

Yamaha DT 50 modelserien så dagens lys første gang i 1981 og har gennem tiden vundet mange hjerter verden over.

Udstyret med en stærk og pålidelig AM6 motor er Yamaha DT 50 X SM en letkørt maskine i sine originale form, samtidigt med at være en solid platform til tuning hvor den kan udstyres med større cylinder og dets lige, hvor den virkeligt får nyt liv og kan udleve sit store potentiale. Dette er selvfølgelig også en af grundstenene der gør Yamaha DT 50 platformen til en særligt elsket maskine.

Som alt andet fra Yamaha, så er DT 50 X SM velbygget og kvaliteten er helt i top. Det betyder at trods modellens mange år på markedet fortsat har sin plads på rangstigen over de bedste gearet knallerter man kan få!

Alt hvad du skal bruge til din Yamaha DT 50 X SM

Hos Speedline arbejder vi hele tiden på at have et bredt udvalg af kvalitets reservedele til din Yamaha DT 50 X SM, uanset om du skal bruge ny cylinder, udstødning, bremsedele, pakninger, karburator eller alt derimellem, så finder du her!

Skulle du mod al forventning mangle noget som vi ikke har, så står vi altid parat til at hjælpe med at opfylde dine ønsker, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice, hvis du mangler hjælp.