Vælg et land for at se indhold der er specifikt for din placering.

Julegaver byttes til og med d. 31/1 2024. Læs mere →

Ryd
Kategorier
Produkter
Ingen resultater fundet
Vi kunne desværre ikke finde nogle varer eller kategorier der matchede din søgning
chosen-scooter-model
Valgt model
PGO New Ligero 50 2T
chosen-scooter-model
PGO

PGO New Ligero 50 2T

PGO New Ligero 50

Et frisk pust til Ligero 50 fra PGO. New Ligero 50 har fået et diskret facelift i form af en livlig fartstribe på frontskjoldet, der løber ned på forskærmen og giver den lidt racing attitude.
Hvad angår platform, er der ingen ændringer af betydning for hvilke reservedele eller andet, du kan bruge til din New Ligero 50.

Reservedele og tilbehør til din PGO New Ligero 50

Vores udvalg af reservedele indeholder alt det, du måtte mangle. Vores mission er at tilbyde dig de bedste reservedele, så du nemt kan holde din scooter godt kørende.
Producenterne i vores sortiment er blandt andre: Polini, Stage6, Malossi, RMS, Zoot, DellOrto og mange flere. Listen er lang for at give dig mest muligt at vælge imellem - uanset om du søger high-end eller OEM-produkter.

Vi står klar til at hjælpe

Skulle du finde dig selv i den utænkelige situation, at vi ikke umiddelbart kan levere, hvad du ønsker, er du mere end velkommen til at sende os en e-mail på info@speedline.dk med din forespørgsel på en vare, gerne inklusiv detaljerne omkring din maskine, og så vender vi tilbage til dig så hurtigt vi kan.