Vælg et land for at se indhold der er specifikt for din placering.

Grundet problemer hos GLS kan der være en dags forsinkelse på enkelte pakker afsendt d. 6/6 Læs mere →

Gratis fragt ved køb over kr. 399,- til GLS pakkeshop
Hurtig dag til dag levering
3.000+ tilfredse kunder på Trustpilot Logo

CPI

Mange topmodeller fra CPI Scooters

CPI Scootere har i mange år været et populært transportmiddel blandt unge mennesker i Danmark. De senere år har CPI fortsat deres succes med især CPI Popcorn, CPI Super Motard og CPI Oliver som de tre stærkeste modeller. Flere har efterhånden opnået ikon-status, sideløbende med at de stadig kører på gaden i bedste velgående.

CPI Scooter reservedele, standarddele og tilbehør

CPI Producerer hvert år 1,4 millioner maskiner til verdens befolkning. Det gør de, fordi CPI er blevet kendt for tre ting. CPI er cool, praktisk og innovativ. Hos Speedline er vi stærkt repræsenteret når det gælder alle CPI Motors topmodeller. Vi har CPI reservedele og CPI udstyr så du, uanset dit behov, kan finde lige præcis det produkt du mangler til din CPI scooter.

Lynhurtig levering og anerkendt kundeservice

Vores højeste ønske er at du er glad og tilfreds når du handler hos os. Derfor arbejder vi hele tiden på at forbedre og udvide vores sortiment og vi yder vores bedste for at levere din ordre, hurtigst muligt. Skulle du mod al forventning støde på udfordringer før, under eller efter dit køb, så er du altid velkommen til at sende os en mail på info@speedline.dk eller ringe til vores kundeservice på tlf: 8651 1181. Hvad end du skal returnere en vare, eller du har problemer med at finde en specifik vare på vores hjemmeside, står vi altid klar til at hjælpe.