Vælg et land for at se indhold der er specifikt for din placering.

Gratis fragt ved køb over kr. 399,- til GLS pakkeshop
Hurtig dag til dag levering
3.000+ tilfredse kunder på Trustpilot Logo

Rabatkoder

     

      massevis af fede tilbud på scooterdele

Aktuelle rabatkoder hos Speedline.dk

Her på siden oplyser vi altid om vores aktuelle rabatkoder. Rabatkoden vil oftest være tilsendt alle, der er tilmeldt vores nyhedsbrev, hvor vi altid fremsender aktuelle og relevante tilbud.

Aktiv rabatkode på Speedline.dk: 

ingen aktiv rabatkode i øjeblikket

Hold dig opdateret på tilbud og rabatter

Hvis du fremadrettet ønsker at benytte en voucher til Speedline.dk eller blot vil holde dig opdateret på vores udvalg via vores nyhedsbrev eller facebook-side, anbefaler vi, at du følger vores forskellige kanaler.

Vi har desværre en del erfaring med falske rabatkoder og vouchers fra diverse hjemmesider, hvorfor vi har besluttet at køre vores tilbud og rabatter gennem egne kanaler.

Tredjeparts rabatkoder

Du vil oftest blive konfronteret med falske rabatkoder via google eller lign. søgemaskiner. Det betyder, at det kan være svært at kende forskel på en ægte rabatkode og en forfalsket rabatkode, der har til formål at få dig til at trykke på deres links. Derfor anbefaler vi, at du kun stoler på de rabatkoder der kommer direkte fra Speedlines digitale kanaler eller gavekort.

Lave priser vigtigere end rabat

Hos Speedline.dk sker det stadig, at vi kører med rabatkoder over begrænsede perioder. Det er dog ikke relevant i samme omfang som tidligere, da vi i højere grad har fokus på en offensiv prisstrategi i vores faste sortimentspriser.

Det betyder, at prisen på produkterne i forvejen er konkurrencedygtige, og i mange tilfælde vil det ikke være muligt at give ret meget rabat før fortjenesten er væk. Vi bestræber os altid på at have de laveste priser, laveste fragtpriser og hurtigste levering. Derfor vil der ofte opstå perioder helt uden rabatkoder.