Vælg et land for at se indhold der er specifikt for din placering.

Julegaver byttes til og med d. 31/1 2024. Læs mere →

Ryd
Kategorier
Produkter
Ingen resultater fundet
Vi kunne desværre ikke finde nogle varer eller kategorier der matchede din søgning
chosen-scooter-model
Valgt model
Rieju MRT SM 50 2T Euro4 (2018->)
chosen-scooter-model
Rieju

Rieju MRT SM 50 2T Euro4 (2018->)

Strømlinet Euro4 Supermotard

Rieju fornyer livet på deres velkendte og populære 50 ccm supermotard ved at opdaterer den til en moderne tid hvor emissionskrav er et vigtigt punkt på dagsordenen. Heldigvis er Rieju i stand til at tilbyde MRT SM'en prismæssigt og kvalitetsmæssigt, således at den er en særdeles stærk modstander til de øvrige producenter på markedet.

Rieju MRT 50 er en kompetent to-takts maskine der med sit noget mere minimalistisk designsprog byder på en anderledes oplevelse uden at køreglæden, samtidigt med at den er bedre for miljøet grundet dens Euro4 motorvariant. Denne Euro4 variant af MRT'en er heldigvis stylet som vi kender MRT modellen. Strømlinet, ingen hokus pokus, bare ren racing udstråling og fede farver.

 

Speedline har et stærkt udvalg til din Rieju

Uanset om du søger et nyt cylinderkit, pakninger eller stempel til dit eksisterende eller bremseklodser, artikler til vask og pleje, olie, dæk eller styling til at give netop din maskine det helt unikke særpræg gør den til noget helt særligt så kan vi tilbyde alt lige fra blinklygter, LED-strips, bartstyr og mange andre fede artikler som med sikkerhed fanger din interesse og vi forhandler de stærkeste mærker i branchen som f.eks. Polini, Malossi, Stage6, Top Performances, Giannelli, Voca, Barikit og mange flere. Du finder alt hvad vi har til netop din knallert, ovenfor til skarpe priser og klar til hurtig levering. 

Velkommen til Speedline

Hos Speedline har det siden starten været vores mission at tilbyde et bredt udvalg med gode komponenter, konkurrencedygtige priser og ikke mindst en kundeservice i verdensklasse. Vores stræben efter dette ideal har gjort os til et stærkt brand der med stolthed kan sige at vi er et kendt og betroet navn i enhver knallertkørers husholdning. Har du svært ved at finde et særligt produkt på vores hjemmeside, eller søger nu noget der ligger uden for de gængse reservedele, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf: +45 8651 1181 eller på mail: info@speedline.dk