Vælg et land for at se indhold der er specifikt for din placering.

Gratis fragt ved køb over kr. 399,- til GLS pakkeshop
Hurtig dag til dag levering
3.000+ tilfredse kunder på Trustpilot Logo

TMS

TMS

TMS er en kinesisk producent der benytter sig af samme formular som Baotian og lignende mærker, nemlig holdbar mekanik til prisen. Dette bliver også understreget af at TMS også bruger GY6 motoren, som mange andre kinesiske producenter. Dette bevirker at der et stort udbud af reservedele og priserne på dem er lave.

De bedste priser, på de bedste reservedele til TMS

Hos Speedline kæmper vi hele tiden for at du som ejer af en TMS scooter kan holde den kørende med gode reservedele, derfor arbejder vi hele tiden på at gøre vores sortiment endnu bedre. Hos os finder du alle de reservedele du skal bruge og vi lever af tilfredse kunder og har derfor et kæmpe udvalg inden for alle tænkelige dele af scooteren. Alt fra variator ruller, udstødninger og naturligvis også dæk. Vi kan levere den mindre skrue og de største skjolde. Alt du skal gøre er at finde produkterne her på siden og så sender vi dem afsted samme dag.

Skulle du støde op at vi ikke har lige netop den reservedel du mangler, er du altid velkommen til at skrive en mail til info@speedline.dk eller give os et kald på tlf. 8651 1181, så gør vi alt hvad vi kan for at hjælpe dig i mål.