Vælg et land for at se indhold der er specifikt for din placering.

Gratis fragt ved køb over kr. 399,- til GLS pakkeshop
Hurtig dag til dag levering
3.000+ tilfredse kunder på Trustpilot Logo

B2B

Få adgang til massevis af reservedele med et forhandler-login

Speedline lagerfører over 12.000 forskellige varernumre til scootere mellem 50-300cc, og vi har altid hurtig levering af lagervarer. Det er vores klare mål, at du skal have varerne 1-2 hverdage efter bestilling, og vi vil altid kontakte dig, hvis der, mod forventning, skulle opstå problemer i afsendelsen. Vi sidder også klar i vores kundeservicedafeling alle hverdage, så du er velkommen til at kontakte os på info@speedline.dk eller tlf. 86511181, hvis du vil have oplyst leveringstiden på en bestillingsvare, hvis der er varer, du ønsker, som ikke allerede findes i vores sortiment - eller hvis der er andet, vi kan hjælpe med. 

For at blive oprettet som forhandler, skal du have et brancherelateret CVR-nummer og forhandle scootere. Send dine oplysninger til os på forhandler@speedline.dk - du vil efterølgende blive kontaktet ang. oprettelse. Som alternativ kan du også ringe på tlf. 8651 1181, og så klarer vi det med det samme.

Skulle du ske at have glemt brugernavn og kodeord eller have spørgsmål til os, så er du meget velkommen til at kontakte os pr. e-mail på forhandler@speedline.dk eller på tlf. 8651 1181

Nogle af vores top-brands

        

        

Vælg Speedline fordi: 

Jeg er allerede oprettet som forhandlerkunde, og vil bare gerne logge ind