Vælg et land for at se indhold der er specifikt for din placering.

Julegaver byttes til og med d. 31/1 2024. Læs mere →

Ryd
Kategorier
Produkter
Ingen resultater fundet
Vi kunne desværre ikke finde nogle varer eller kategorier der matchede din søgning
Gratis fragt ved køb over kr. 399,- til GLS pakkeshop
Hurtig dag til dag levering
3.000+ tilfredse kunder på Trustpilot Logo

Piaggio

Piaggio scootere

Det gamle traditionsrige Piaggio er stadig en magtspiller i dag. Mest kendt er Piaggio måske for deres Piaggio Ape og Vespa modeller. De yngre generationer husker dog nok bedre NRG modellerne, samt Typhoonen som også på deres egen måde stadigt er noget ganske særligt. Piaggio er manges foretrukne valg, på grund af den stærke motor som de har udviklet til deres modeller, nemlig den episke HiPer 2, som betyder High Performance 2-stroke, som kan direkte oversættes til Høj Ydeevne 2-takt. Dette rammer hovedet på sømmet i forhold til hvad man kan forvente af en Piaggio motor, uanset hvad model den er monteret på. Den bliver ved og ved, og det kan ofte være det højere prisskilt værd.

 

Piaggio APE dominerer markedet herhjemme

Piaggio APE er blevet populær blandt mange grupper i Danmark. Alt fra den lille selvstændige kaffebod, til den ældre herre der ikke længere vil køre bil eller cykler. En Piaggio APE er både praktisk, billig i drift og super flot at kigge på. Køb alt i reservedele her på siden.

 

Alt i udstyr og reservedele til din Piaggio

Speedline har et kæmpe udvalgt sortiment af reservedele og udstyr til din Piaggio. Særligt stærke er vi indenfor levering og skarpe priser af reservedele til din Piaggio Ape, NRG, Typhoon og de øvrige modeller. Vi har Danmarks bedste priser og højeste service. Vi har en bred vifte af originale dele samt masser af fedt ekstra udstyr fra de bedste leverandører som Polini og Malossi. Husk, at når du køber dit udstyr til din Piaggio hos Speedline, giver vi fri fragt på alle ordrer over 399,-