Vælg et land for at se indhold der er specifikt for din placering.

chosen-scooter-model
Valgt model
PGO Comet 50 2T
chosen-scooter-model
PGO

PGO Comet 50 2T

Reservedele og mere til PGO Comet 50

Comet-modellen fra PGO kan sammenlignes med den noget mere legendariske Jog fra Yamaha. Den er kompakt, kører på små hjul og er prydet med et simpelt design. Den kører på samme platform som resten af PGO-flåden, hvorfor du kan få nærmest alle tænkelige reservedele og tilbehør i alle prisklasser.

Kvalitetsdele til super priser

Vores sortiment til din PGO Comet 50 indeholder alt fra cylinder, karburator, el-dele, kosmetiske elementer og meget mere. Så om du ønsker kun at benytte dig af originale dele fra PGO, har smag for kraftigere dele eller blot ønsker mere prisbevidste alternativer til OEM-reservedele, så finder du dem hos os. Vi sælger kvalitetsdele fra RMS, Polini, Malossi, Top Performances, Yasuni, Gianelli, en lang række OEM leverandører og mange flere.

Enestående styling og fedt tilbehør

Ønsker du særpræg, unikhed eller mere personligt præg når det kommer til din kværn, kan vi tilbyde dig de fedeste produkter fra Voca, TunR, ZOOT og Stage6 med flere. Du kan finde nye styr, styrpuder, frempinde, håndbeskyttere for et mere råt MX-look. Derudover har vi en stor palet af spraymaling, fælgbånd, stafferingsbånd, dækstifter og stickers i alle tænkelige farver. Vi tilbyder også telefonholdere fra nogle af markedets stærkeste producenter. Uanset dit behov, så kan vi dække det.

Din tilfredshed er vigtig

Derfor bestræber vi os altid på at være markedets skarpeste på pris, service, og vi leverer en kundeoplevelse i særklasse. Står du og mangler en helt specifik vare som du, af uransagelige årsager, ikke kan finde på vores hjemmeside, så husk at du altid er velkommen til at sende os en mail på info@speedline.dk med din forespørgsel – stort som småt.