Vælg et land for at se indhold der er specifikt for din placering.

Julegaver byttes til og med d. 31/1 2024. Læs mere →

Ryd
Kategorier
Produkter
Ingen resultater fundet
Vi kunne desværre ikke finde nogle varer eller kategorier der matchede din søgning
chosen-scooter-model
Valgt model
Beta RR Enduro 50 2T (AM6)
chosen-scooter-model
Beta

Beta RR Enduro 50 2T (AM6)

Beta RR som Enduromaskine

En slank og manøvredygtig platform drevet af en tilsyneladende beskeden 50ccm motor danner rammerne for denne variant af Beta's RR model. 

Beta's succes indenfor flere Enduro konkurrencer har uden tvivl påvirket deres udvikling af RR modellen og viser sig tydeligt når man tager RR Enduroen ud på vejene og ikke mindst når man kører off-road. Med en Beta RR køber du dig direkte ind i en stamtavle med racing arv og RR Enduro 50 findes yderligere i forskellige undervarianter: Der er den basale RR Enduro 50, RR Enduro 50 Sport og RR Enduro 50 Track som byder på forskellige grafiske temaer, affjedrings- og bremsekomponenter samt forskellige fælgtyper men fælles for dem alle er den stærke AM6 motor.

Speedline kender AM6 og Beta

Vi hos Speedline har mange års kendskab med AM6 motoren som stammer helt tilbage fra nogle af de første modeller der kom med den. Dette kendskab garanterer dig et udvalg af gode kvalitets reservedele til din Beta med AM6 motor. Vi fører produkter fra flere velkendte mærker såsom Malossi, Barikit, Voca, Top Performances, Yasuni, Gianelli og ikke mindst Polini som vi er stolte, dansk importør af. Vores udvalg garanterer at du kan finde alt hvad du mangler til at vedligeholde eller forbedre din Beta maskine med alt lige fra cylinderkits, udstødninger, tandhjul, kæder, olie, plejeprodukter eller styling så byder vi dig velkommen til vores mangfoldige sortiment her hos Speedline.

Velkommen til Speedline

Hos Speedline har det siden starten været vores mission at tilbyde et bredt udvalg med gode komponenter, konkurrencedygtige priser og ikke mindst en kundeservice i verdensklasse. Vores stræben efter dette ideal har gjort os til et stærkt brand der med stolthed kan sige at vi er et kendt og betroet navn i enhver knallertkørers husholdning. Har du svært ved at finde et særligt produkt på vores hjemmeside, eller søger nu noget der ligger uden for de gængse reservedele, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf: +45 8651 1181 eller på mail: info@speedline.dk