Vælg et land for at se indhold der er specifikt for din placering.

Ryd
Kategorier
Produkter
Ingen resultater fundet
Vi kunne desværre ikke finde nogle varer eller kategorier der matchede din søgning
Gratis fragt ved køb over kr. 399,- til GLS pakkeshop
Hurtig dag til dag levering
3.000+ tilfredse kunder på Trustpilot Logo

Generic

Generic scooters er for alle

Generic er et yderst populært scootermærke, bedst kendt for blandt andet Generic Trigger SM, med flere. Generic har formået at designe og producerer scootere der passer til vidt forskellige segment. Fra den praktiske IDEO, til den mere rå og brutale trigger.

 

Vi kan dække alle dine reservedelsbehov

Speedline har i mange år indkøbt og solgt reservedele og udstyr til alle slags Generic Scootere. Alt fra Støddæmpere, udstødning og bagagebokse, til Skruer, bolte og andre mindre reservedele. Hos Speedline har vi altid billig fragt på produkter fra Generic og bestræber os på at kunne levere allerede dagen efter. Er der nogle produkter vi ikke har på lager, har vi et fremragende samarbejde med leverandører af Generic udstyr og er derfor hurtige til at skaffe Generic reservedele hjem til dig og dine behov.

Lynhurtig levering og anerkendt kundeservice

Vores højeste ønske er at du er glad og tilfreds når du handler hos os. Derfor arbejder vi hele tiden på at forbedre og udvide vores sortiment og vi yder vores bedste for at levere din ordre, hurtigst muligt. Skulle du mod al forventning støde på udfordringer før, under eller efter dit køb så er du altid velkommen til at sende os en mail på info@speedline.dk eller ringe til vores kundeservice på tlf: 8651 1181. Hvad end du skal returnere en vare eller du har problemer med at finde en specifik vare på vores hjemmeside, står vi altid klar til at hjælpe.