Varetotal
DKK 0,00
DKK 0,00 (inkl. moms)
Dine varer
0
0
Varetotal
DKK 0,00
DKK 0,00 (inkl. moms)
Dine varer
DKK 0,00
Tlf. 8651 1181 Gratis fragt med GLS ved køb over kr. 299,-

Levering og fragt

Mulighed for gratis fragt på større ordre

For at gøre fragten så gennemskuelig som muligt, har vi besluttet at indføre muligheden for gratis levering på ordre over 299,-

Denne aftale er sat i stand med GLS og giver mulighed for at modtage pakken på et GLS-afhentningssted i nærheden af dit hjem. GLS leverer i hele landet og har mere end 1.300 pakkeshops fordelt i det ganske land. Det betyder at du ofte ville kunne få pakken tilsendt til en pakkeshop i nærheden af dit hjem eller arbejde, ganske gratis.

Altid gratis levering af nye cykler og scootere

Uanset pris og størrelse, leverer vi altid nye cykler og scootere direkte til den ønskede adresse uden meromkostninger. Her benytter vi ofte Brink Transport som fragtselskab, da de har den fornødne fleksibilitet til at kunne levere produktet præcis som du ønsker det.

Hurtig levering til hele landet

Som udgangspunkt ønsker vi at tilbyde dag-til-dag levering på alle adresser i Danmark. Det betyder at vi altid giver dig mulighed for at modtage pakken dagen efter bestilling mandag til lørdag.

Hvis din ordre er færdigbehandlet inden 16.45 mandag - torsdag og kl. 15.15 om fredagen, vil pakken sendes med fragtselskabet samme dag her fra adressen.

Mange leveringsformer fra forskellige fragtfirmaer

For at kunne tilbyde den bedste løsning for dig, har vi indgået samarbejde med en lang række respekterede fragtfirmaer. Vi kigger også hele tiden efter nye leveringsformer og muligheder efterhånden som de opstår.

Afhentning af varer i butikken

Ønsker man at bestille online, men afhente i butik, kan dette sagtens lade sig gøre. Du kan nemt og enkelt vælge "afhentning" som en leveringsform på vores hjemmeside. Eftersom vores lager er forbundet med vores resterende aktiviter vil det altid være muligt at købe de samme produkter uanset om det er online, i butikken eller sågår ved en reparation på vores værksted.

Det er naturligvis gratis at afhente ordren på vores adresse:
Sverigesvej 19
8660 Skanderborg
Danmark

Landsdækkende levering

8700 Horsens

8600 Silkeborg