Varetotal
DKK 0,00
DKK 0,00 (inkl. moms)
Dine varer
0
0
Varetotal
DKK 0,00
DKK 0,00 (inkl. moms)
Dine varer
DKK 0,00
Tlf. 8651 1181 Gratis fragt med GLS pakkeshop ved køb over kr. 299,-

Levering og fragt

Mulighed for gratis fragt på større ordrer

For at gøre fragten så gennemskuelig som muligt, har vi indført muligheden for gratis levering med GLS på ordrer over 299,- DKK. Bemærk, at dette ikke gælder ved levering af cykler og scootere til ikke-brofaste øer. Kontakt os venligst inden bestilling af en cykel eller scooter, så kan vi oplyse pris og leveringsmuligheder i disse tilfælde. 

Aftalen om gratis fragt er sat i stand med GLS og giver mulighed for at modtage pakken på et GLS-afhentningssted i nærheden af dit hjem. GLS leverer i hele landet og har mere end 1.300 pakkeshops fordelt i det ganske land. Det betyder, at du ofte vil kunne få pakken tilsendt til en pakkeshop i nærheden af dit hjem eller arbejde - ganske gratis.

Altid gratis levering af nye cykler og scootere

Uanset pris og størrelse leverer vi altid nye cykler og scootere direkte til den ønskede adresse uden meromkostninger, hvis der er tale om levering til Jylland, Fyn og Sjælland samt øvrige brofaste øer. Her benytter vi ofte Brink Transport som fragtselskab, da de har den fornødne erfaring og fleksibilitet til at kunne levere produktet, præcis som du ønsker det.

Hurtig levering til hele landet

Som udgangspunkt ønsker vi at tilbyde dag-til-dag levering på alle adresser i Danmark. Det betyder, at vi altid giver dig mulighed for at modtage pakken dagen efter bestilling mandag til lørdag. Dette gælder dog ikke altid ved køb af cykler, og der må desuden påregnes længere klargørings- og leveringstid for scootere. Når du køber en cykel, vil du efterfølgende blive kontaktet af os, så vi sammen kan aftale, hvornår cyklen leveres.

Hvis din ordre er færdigbehandlet inden 16.30 mandag - torsdag og kl. 15.00 om fredagen, vil pakken sendes med fragtselskabet samme dag her fra adressen. Vælger du levering til PostNord pakkeboks inden fredag kl. 15:00, kan din pakke afhentes i pakkeboksen om lørdagen. 

Mange leveringsformer fra forskellige fragtfirmaer

For at kunne tilbyde den bedste løsning for dig, har vi indgået samarbejde med en lang række respekterede fragtfirmaer. Vi kigger også hele tiden efter nye leveringsformer og muligheder, efterhånden som de opstår.

Afhentning af varer i butikken

Ønsker du at bestille dine varer online, men afhente ordren i vores butik, kan dette sagtens lade sig gøre. Du vælger blot "afhentning" som en leveringsform på vores hjemmeside. Eftersom vores lager er forbundet med både btuik og webshop, vil det altid være muligt at købe de samme produkter uanset om det er online, fysisk i butikken eller sågår ved en reparation på vores værksted.

Det er naturligvis gratis at afhente ordren på vores adresse:
Sverigesvej 19
8660 Skanderborg
Danmark