Varetotal
DKK 0,00
DKK 0,00 (inkl. moms)
Dine varer
0
0
Varetotal
DKK 0,00
DKK 0,00 (inkl. moms)
Dine varer
DKK 0,00
Tlf. 8651 1181 (åben) Gratis fragt med GLS pakkeshop ved køb over kr. 299,-

Sådan returnerer du en vare

Før du returnerer dine varer til os, skal du først beslutte, hvilket af de tre følgende scenarier, som gør sig gældende:

  1. Du ønsker at fortryde én eller flere af de varer, du har købt: Følg vejledningen på denne side.
  2. Speedline har sendt forkerte varer til dig: Ring til os på tlf. 8651 11 81, så løser vi det hurtigst muligt.
  3. Én eller flere af dine varer er gået i stykker og du ønsker at reklamere over den/dem: Ring til os på tlf. 8651 11 81, så løser vi det hurtigst muligt.

Hvis du befinder sig i scenarie nr. 1 ovenfor, så følg denne vejledning

Der er tre måder varen kan returneres på:

  1. Modtagelse af pakken kan nægtes ved GLS eller PostNord, husk dog at du samtidig skal give os besked om fortrydelsen af dit køb. Det er ikke nok, at du blot lader være med at afhente pakken. Nægtes modtagelse, gør da venligst GLS eller PostNord opmærksom på, at pakken skal returneres til Speedline A/S hurtigst muligt. Er pakken betalt med kreditkort, vil det fulde beløb blive refunderet til købers konto.

  2. Varen kan modtages fra GLS eller PostNord, og derefter har du 14 dage til at give Speedline A/S besked om fortrydelsen af dit køb. Derefter skal du sende pakken retur til Speedline A/S, og det skal ske senest 14 dage efter du har givet besked om fortrydelsen. Ved fortrydelse inden for de 14 dage, skal der udfyldes og vedlægges en fortrydelsesformular (Tryk her for at downloade). Vær opmærksom på, at vi ikke afhenter returpakker i pakkeboks eller pakkeshop. Du skal derfor sikre dig, at pakken afleveres direkte hos os af det fragtselskab, du vælger. Hvis pakken sendes til, eller ender i, en pakkeboks eller pakkeshop, vil den blot blive sendt retur til dig, når afhentningsperioden er udløbet.

  3. Varen kan afleveres i vores butik i Skanderborg inden for 14 dage. Du skal medbringe din faktura.

Vores adresse er:
Speedline A/S
Sverigesvej 9C
8660 Skanderborg

For at sikre hurtig ekspedition, husk da venligst at udfylde en fortrydelsesformular og vedlæg den i pakken (Tryk her for at downloade) - jo bedre den er udfyldt, jo hurtigere går det.

Når du sender dine varer retur, er det vigtigt, at du altid vedlægger dit ordrenummer. For at vi kan behandle din reklamation, skal du printe og udfylde vores fortrydelsesformular.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler på via vores webshop. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@speedline.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne, eller som kan hentes nederst på denne side. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked. Såfremt varen ikke tilbageleveres i væsentlig samme stand, vil Speedline A/S vurdere varens salgsværdi. Mangler den originale emballage, medfører det en forringelse af salgsværdien. Speedline A/S vil derfor vurdere varens salgspris, og kunden vil blive fratrukket et tilsvarende beløb, svarende til forringelsen. I værste fald kan manglende original emballage medføre, at købet ikke kan fortrydes. Såfremt varer returneres, med henblik på brug af fortrydelsesretten, står køber for omkostninger ved forsendelse. Speedline A/S returnerer beløbet inden 14 dage ifølge forbrugeraftalelovens § 22. Vi kan tilbageholde betalingen, indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Vi gør desuden opmærksom på, at el-dele kun tages retur, såfremt varen ikke er taget i brug og fortsat er i ubrudt emballage.

Returnering med henblik på fortrydelse sker på købers egen regning!

Speedline A/S anbefaler, at man benytter GLS eller PostNord til returnering af varer. Sendes det med en af de to nævnte, er det muligt at spore pakken hos GLS eller PostNord og i værste fald efterlyse den. Desuden opstår der ingen tvivl om, hvorvidt Speedline A/S har modtaget pakken eller ej.

Det er muligt at købe returporto hos os til både PostNord og GLS, du finder dem på vores hjemmeside vha. følgende links:

Forsvarlig returnering
Ved returnering af en eller flere varer, bedes disse være pakket forsvarligt ind, så der ikke opstår skader under fragten. Ved returnering af plastdele osv., skal indpakningen være en kasse for at sikre produktet bedst muligt. Er produktet ikke pakket forsvarligt ind, kan det medføre, at købers rettigheder bortfalder. 

Hjælp, hvordan gør jeg?
Skulle du være i tvivl om, hvordan en bestemt vare skal returneres, kontakt da venligst Speedline A/S på info@speedline.dk eller telefon 86511181.

 

 

Hent vores fortrydelsesformular HER.

 

Indsend dine varer til:
Speedline A/S
Sverigesvej 9C
8660 Skanderborg
Danmark

Hvis vi har spørgsmål til din reklamation, kontakter vi dig pr. mail eller tlf.