Vælg et land for at se indhold der er specifikt for din placering.

Gratis fragt ved køb over kr. 299,- til GLS pakkeshop
Hurtig dag til dag levering
Tilfredse kunder på Trustpilot

Sådan returnerer du en vare

Ved køb hos Speedline A/S har du altid 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.
 

Retur og kreditering


Efter en vare er returbehandlet ved os modtager du en opdateret faktura pr. e-mail.
Pengene er derefter retur på købskortet i løbet af syv hverdage.

Vi har en gennemsnitlig returbehandlingstid på 2-7 hverdage og 5-13 hverdage ved spidsbelastningsperioder eller ferie.

 

Skal der byttes til en anden lagervare får du besked om forsendelsen samme dag som den er returbehandlet.
Ønskes der ombyttet til en udsolgt eller bestillingsvare bliver du kontaktet herom pr. mail eller telefon.

 

Af sikkerhedsmæssige årsager krediterer vi udelukkende til det samme kort som købet er afgivet med. Har du fået en gave der skal returneres med henblik mod at få pengene retur, vil disse blive krediteret til det kort som købet af afgivet med.
Kontakt derfor den du har fået gaven af og lav en aftale angående refunderingen af penge.HENT VORES FORTRYDELSESFORMULAR HER - Jo bedre den er udfyldt, jo hurtigere går det.
 

Varens stand og indpakning


Ved returnering af en vare skal varen fremstå som ny og må ikke bære yderlige spor end der måtte forventes ved at afprøve varen i vores fysiske butik.
 

Varen skal returneres med original emballage og være komplet med alle medfølgende dele. Mangler der dele, emballage eller er det beskadiget, kan det i værste fald betyde at købet ikke kan fortrydes.


Forsendelse og porto

Vi tilbyder at du kan købe returporto hos os så du hurtigt og nemt kan returnere din pakke fra en GLS Pakkeshop

Klik her og bestil returporto til brug for returnering i GLS Pakkeshop

Ved brug af ovenstående returporto er prisen 49,- pr. pakke og dette modregnes automatisk når vi behandler de returnerede varer og dernæst refunderer til dit betalingskort.

Det er ikke muligt at sende pakker til os med DAO. Det er ej heller muligt at sende til os med modtagelse i en pakkeshop, da vi ikke afhenter pakker i pakkeshops. Sørg da for at det bliver sendt direkte til vores adresse. Ender pakken i en pakkeshop vil den blive returneret til afsender efter endt afhentningsperiode.

Når en pakke sendes retur er det vigtigt den pakkes forsvarligt da afsender bærer risikoen. Det er vigtigt at din pakkelabel ikke sættes direkte på den originale emballage men at varen returneres i anden emballage, såfremt den er kommet frem i anden emballage.
 

Sender du en pakke retur hvor du ikke ønsker at anvende vores returporto, husk da at gemme kvitteringen på pakken, så du kan spore den og bruge den til evt. forsikring. Vi kan her ikke spore din forsendelse eller oplyse hvorvidt den er leveret ved os sørg da for selv at gøre dette ved den valgte transportør. Der gives her besked via opdateret faktura pr. e-mail når varen er returbehandlet.Indsend dine varer til:

Speedline A/S
Sverigesvej 9C
8660 Skanderborg
Danmark