Varetotal
DKK 0,00
DKK 0,00 (inkl. moms)
Dine varer
0
0
Varetotal
DKK 0,00
DKK 0,00 (inkl. moms)
Dine varer
DKK 0,00
Tlf. 8651 1181 Gratis fragt med GLS pakkeshop ved køb over kr. 299,-

Speedline støtter VCTA 2017

 

      

      

Speedline støtter VCTA 2017 - "Vi cykler til arbejde"

Som webshop bliver vi ofte spurgt ind til muligheden for at støtte op omkring forskellige events. Desværre kan man ikke sige ja til det hele, men da vi for år tilbage blevet kontaktet af VCTA var der ingen tvivl.

"Vi cykler til arbejde" er et samarbejde mellem cyklistforbundet, danske kommuner og private sponsorer, heriblandt Speedline A/S.

Gør cykelturen til et fælles projekt på arbejdspladssen

Formålet er ganske enkelt, den daglige køretur mellem arbejde og hjemmet skal i hele maj måned omdannes til en daglig cykeltur mellem arbejde og hjem. Tilmeldingen foregår i grupper, og man kan som virksomhed tilmelde så mange ansatte som man lyster. Tilmeldingen sker på vcta.dk.

Med støtte fra sine kollegaer skal man gennem en hel måned tage cyklen på arbejde - uanset vejr.  Der vil gennem hele måneden blive målt og udregnet hvilke grupper, firmaer og personer der gør det bedste, hvilket i sidste ende udmønter sig i en lang række præmier.

Hele formålet er naturligvis at få danskerne op på cyklen når de skal på arbejde. Du kan læse meget mere om "Vi cykler på arbejde" på VCTA.dk

FAKTA om "Vi cykler til arbejde"-kampangnen:

  • I 2016 var mere end 65.000 ansatte, fordelt på 6587 hold, tilmeldt kampagnen.
  • I løbet af denne måned registrerede man 771.306 cykeldage til sammen.
  • De tilmeldte endte med at have cyklet mere end 10 millioner kilometer i løbet af denne måned

Hvis du overvejer om du og dine kollegaer skal være med til året "Vi cykler til arbejde"-kampagne, så kan I få et overblik over de mange præmier ved at kigge her.