Varetotal
DKK 0,00
DKK 0,00 (inkl. moms)
Dine varer
0
0
Varetotal
DKK 0,00
DKK 0,00 (inkl. moms)
Dine varer
DKK 0,00
Tlf. 8651 1181 Gratis fragt med GLS pakkeshop ved køb over kr. 299,-

Silkeborg

Speedline har solgt masser af knallerter til glade kunder i Silkeborg - Er du den næste?

Vi er noget så unikt som fysiskbutik, lager, værksted og webbutik samlet i én hvilket samler fordelene fra alle områder.

Værksted og butik tæt på Silkeborg

Vi ligger placeret i Skanderborg, forholdsvis tæt på Silkeborg og har en stor og flot butik med kæmpe udvalg af knallerter, scootere, reservedele, tun, styling og meget mere. For dig i Silkeborg betyder det helt konkret, at du kan handle i vores netbutik til lave priser, men samtidig også have muligheden for at besøge vores fysiske butik såfremt der mod forventningen skulle opstå problemer med dit køb. En ny cykel eller scooter er ofte en ret dyr investering og vi mener derfor, at det mest optimale er at prøve cyklen grundigt - enten i vores butik - eller efter bestilling. Vi har cykelværksted, knallertværksted, lager og butik samlet i Skanderborg, kun 20 km fra 8600 Silkeborg, hvilket giver vores kunder fra Silkeborg mulighed for at komme forbi butikken og se udvalget ved selvsyn.

Vores webbutik sender pakker seks dage om ugen og har altid en målsætning om at kunne levere allerede dagen efter uanset hvor i landet du befinder dig - også i 8600 Silkeborg.