Varetotal
DKK 0,00
DKK 0,00 (inkl. moms)
Dine varer
0
0
Varetotal
DKK 0,00
DKK 0,00 (inkl. moms)
Dine varer
DKK 0,00
Tlf. 8651 1181 Gratis fragt med GLS pakkeshop ved køb over kr. 299,-

Om Speedline A/S

Det hele startede med en lille butik i hjertet af Skanderborg tilbage i 1998. Idéen var at sælge fornuftige transportmidler til byens borgere, men samtidig var det også med en klar vision om at kunne levere både knallerter, scootere og reservedele i god kvalitet til hele Danmark. I begyndelsen bestod Speedline kun af John B. Pedersen, men allerede efter få år blev der ansat en mekaniker og en arbejdsdreng. I 2003 åbnede Speedline.dk webshoppen - og drømmen om pludselig at være landsdækkende var en realitet - nu var det muligt at købe tilbehør samt reservedele til sin knallert/scooter online, og få dem leveret allerede dagen efter.

| Butikken | Webshop & lager | Scooterværksted | Ledige stillinger |
Medarbejdere | Handelsbetingelser | Levering og fragt | Returnering | Rabatkode | Prissikkerhed


Butik, lager, værksted. Vi har samlet det hele i Skanderborg

Begyndelsen på et cykeleventyr

I 2009 blev sortimentet udvidet med cykler samt reservedele og tilbehør til disse. Det betyder, at Speedline nu også har et bredt udvalg af cykler fra CenturionCubeGazellePrincipiaRaleigh og Winther. Hvad angår reservedele og tilbehør satser vi stadig på kvalitetsmærker inden for branchen - cykelhjelm, cykelkurv, dæk, geardele, håndtag, slanger osv. kommer alle fra kendte producenter som Abus, Brooks, CateyeSchwalbeShimanoReelight og mange, mange flere. Du kan se alle vores kendte mærker på vores brand side.

Sidenhen er virksomheden vokset, og i dag har Speedline 13 fastansatte. Vi er flyttet til større lokaler, men ligger stadig i Skanderborg, og vi har stadig et hjerte, der brænder for byen og dens borgere. Tankegangen er stadig den samme; produkterne er stadig af høj kvalitet, og vi gør altid vores bedste for at få glade og tilfredse kunder.

Vores værksted ligger sammen med butikken, og vores dygtige folk tæller en scootermekaniker samt to cykelmekanikere. De står klar til at servicere og reparere scootere samt cykler, og de udfører alle former for eftersyn af køretøjet.

Vi støtter cyklistforbundets kampagne "Vi cykler til arbejde"

Både i 2016 og 2017 har vi valgt at være sponsorer for kampagnen "Vi cykler til arbejde". En kampagne der skal få alle danskere til at tage cyklen i hele maj måned. Læs mere om kampagnen og vores bidrag her. 

Vokseværk hos Speedline i 2016

I løbet af 2016 voksede Speedline i størrelse, udvalg og medarbejdere. Med en klar ambition om at blive blandt de etablerede webbutikker i Danmark, valgte Speedline.dk at foretage en større udvidelse af lageret, kontoret og butikken. Det betyder, at vokseværket kan fortsætte i fremtiden, hvor vi har et mål om at vokse endnu mere ved hjælp af enkle og effektive virkemidler: Lave priser, høj service og produktkendskab, hurtig ekspedition og et bredt udvalg. 

På Speedline.dk kan du altid søge efter dele til din cykel eller knallert. Har vi ikke det, du søger, så står vi til rådighed på tlf. 8651 1181 eller på info@speedline.dk - her vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig. Desuden kan du løbende følge med i konkurrencer, nyheder osv. på vores Facebookside, og har du spørgsmål angående din scooter, er du altid velkommen til at benytte Speedline.dk Scooterforum på Facebook.