Varetotal
DKK 0,00
DKK 0,00 (inkl. moms)
Dine varer
0
0
Varetotal
DKK 0,00
DKK 0,00 (inkl. moms)
Dine varer
DKK 0,00
Tlf. 8651 1181 Gratis fragt med GLS pakkeshop ved køb over kr. 299,-

Horsens

Vi leverer cykler og udstyr til 8700 Horsens

Speedline har gratis levering på nye Cykler og scootere til hele Horsens og omegn. Vores samarbejdsaftaler med distributører omkring Horsens har gjort det muligt at tilbyde en komplet levering af en samlet cykel eller scooter.

Ydermere ligger Speedline butikken kun 20km fra 8700 Horsens og det er derfor også en mulighed at besøge vores fysiske  butik og prøve vores udvalg af cykler og scooter inden et køb.

Se vores udvalg af cykler og cykeludstyr HER

Se vores udvalg af scootere og scooterdele HER

Horsens er den aktive storebror

De jydske byer kæmper en brag kamp for overgå hinanden og de kærlige drillerier får frit spil. Hos Speedline vil vi gerne komme med en indrømmelse. Med mere end en håndfuld cykelklubber, danmarks fedeste MTB cykelløb (Horsens MTB Prison Break) og en fodboldklub der driller de store, må vi bare erkende at Horsens er godt fremme på den sportslige klinge.

Herudover er horsens spækket til med smuk natur og uanede muligheder for MTB træning rundt omkring søer og skov.


Horsens er praktisk talt naboer til Speedline

Bor du i Horsens og overvejer ny cykel eller scooter bør du kraftigt overveje de fordele som vi tilbyder her hos Speedline. Udgiften til en ny cykel eller scooter er ofte ret stor, og det er derfor vigtigt at have nem adgang til service af cyklen, samt reklamation såfremt der mod forventning skulle opstå problemer. Hos Speedline går vi meget op i den personlige betjening og anbefaler derfor altid at man som køber, sørger for at købe produktet indenfor rimelig afstand af hjemmet. Eftersom vores butik er placeret i Skanderborg, kan kunder fra Horsens og omegn nemt og enkelt komme forbi og få taget hånd om sin cykel eller knallert.

Hos Speedline har vi også et stort udvalg af udstyr og reservedele. Vi har fri fragt på alt cykeludstyr, reservedele og scooterdele til hele 8700 Horsens, så snart man køber for mere end 499,-

Vi bestræber os på at have dag-til-dag levering i hele landet, herunder også Horsens.

Leveringsmuligheder på hele vores sortiment

Ordre på beløbsstørrelse under 299,- :

På vores mindre ordre hvor man typisk kun skal have ganske få produkter har vi en række muligheder for hurtig og enkel levering. Vi har leveringsaftaler med GLS og Postnord der kan tilbyde en flere leveringsformer.

  • Få ordren leveret til din hoveddør
  • Få ordren leveret til dit arbejde
  • Få orden leveret i en pakkeshop efter eget ønske
  • Afhent ordren i vores butik på Sverigesvej 19, 8660 Skanderborg. (Gratis)

Ordre større end 299,- har samme muligheder som de mindre ordre, men kan også:

  • Få leveret gratis til GLS pakkeshop

Nye cykler og scootere:

  • Leveres til din hjemmeadresse uden omkostninger

Gå til cykelshoppen

Gå til scootershoppen