Gratis fragt ved køb over kr. 399,- til GLS pakkeshop
Hurtig dag til dag levering
3.000+ tilfredse kunder
Ryd
Kategorier
Produkter
Ingen resultater fundet
Vi kunne desværre ikke finde nogle varer eller kategorier der matchede din søgning

Ledige stillinger

Vi er ofte på udkig efter nye kollegaer, og vores jobopslag vil altid fremgå af denne side. Har du spørgsmål er du mere end velkommen til at ringe på tlf. 86511181 eller sende en mail til job@speedline.dk


Leder du efter en praktikplads, og er du vild med e-commerce, digital marketing og content?

Hos Speedline elsker vi e-handel, og der er nok at tage fat på. Som praktikant hos Speedline vil du indgå på lige fod med resten af afdelingen, og du får en forståelse af, hvad det vil sige at arbejde med nethandel på daglig basis. Du vil - alt efter dine interesser og kvalifikationer - få mulighed for at arbejde dybdegående med SEO, content og hjemmesideopbygning. I løbet af din praktikperiode vil du få rig mulighed for at præge din egen hverdag og samtidig opleve, hvordan beslutningsprocesserne foregår i en mindre virksomhed med høj til loftet og gode kollegaer.

Lyder det som noget for dig? Smid os en mail på job@speedline.dk - skriv "Praktik" i emnefeltet. Alle ansøgninger besvares. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvordan er det at arbejde hos Speedline?

Hvad laver man egentlig, når man arbejder et sted som Speedline? Det kommer meget an på, hvilken afdeling man befinder sig i, så det er der ikke et entydigt svar på. Vi vil gerne give et indblik i, hvordan det er at være en del af en virksomhed, hvor der både drives webshop, fysisk butik og værksted. Her er altid mange bolde i luften, og ingen dage er kedelige - eller ens for den sags skyld. Vi har taget en snak med kolleger fra forskellige afdelinger, så du kan blive lidt klogere på, hvordan det er at være en del af Speedline - læs med herunder. 

En snak med Nick - e-handelspraktikant

A chat with Iwona - innovation and entrepreneurship intern

Fandt du ingen ledige stillinger, der matcher dine kompetencer? Vi vil altid gerne modtage din uopfordrede ansøgning, hvor du fortæller lidt om dig selv, og hvad du har at byde på. Vi er jævnligt på udkig efter flittige hænder indenfor lager, håndværk, butik og adminstration. Send din ansøgning til job@speedline.dk og skriv uopfordret ansøgning i emnefeltet- alle henvendelser vil naturligvis blive behandlet fortroligt og med diskretion.

Ring til os på 86511181
Telefonen er åben
Telefontider i dag
  • 10:00 - 12:00
  • 13:00 - 16:30
Telefontider i morgen
  • 10:00 - 12:00
  • 13:00 - 16:30
Skriv til os på info@speedline.dk
Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer på hverdage.