Gratis fragt ved køb over kr. 399,- til GLS pakkeshop
Hurtig dag til dag levering
3.000+ tilfredse kunder
Ryd
Kategorier
Produkter
Ingen resultater fundet
Vi kunne desværre ikke finde nogle varer eller kategorier der matchede din søgning

Hvem er Speedline?

Mere end 20 år med Speedline

Det første lille stykke af Speedline-historien så dagens lys helt tilbage i 1998, hvor John P. åbnede en lille butik midt i Skanderborg. Sortimentet var begrænset og bestod udelukkende af nye samt brugte scootere og naturligvis reservedele og tilbehør til både scooter, MC og ATV. Senere åbnede Speedline.dk webshoppen - og drømmen om pludselig at være landsdækkende var en realitet - nu var det muligt at købe tilbehør samt reservedele til sin knallert/scooter online, og få dem leveret allerede dagen efter.

Butik, lager, værksted. Vi har samlet det hele i Skanderborg

Speedline i rivende udvikling

Siden starten af Speedline er der sket rigtig mange ting, og internettets store og hurtigvoksende succes kom også til at spille en stor rolle for udviklingen i Speedline. I 2001 gik vi nemlig online med vores allerførste webshop. Eller shop er måske at strække den en smule, for man kunne desværre ikke handle direkte på siden, som det er tilfældet i dag. Men med den første hjemmeside fik vi muligheden for at vise hele vores sortiment frem, og det blev samtidig også muligt for os at hjælpe kunder i hele landet, der nu nemt kunne se, hvilke varer vi havde at byde på. Der er selvfølgelig sket en hel masse siden da, både med internettet generelt og med Speedlines hjemmeside i særdeleshed. I mange år kørte vi med det genkendelige sorte og orange design, men i efteråret 2016 var vi klar med en stor opdatering og ikke mindst opgradering, synes vi selv. Siden fik et helt nyt og lysere design, og mange nye funktionaliteter, som er med til at give en endnu bedre kundeoplevelse for dem, som handler påwww.speedline.dk. Det er selvfølgelig ikke kun på den tekniske front, at Speedline har udviklet sig. I 2009 blev sortimentet nemlig udvidet med både cykler og cykeldele, og den dag i dag sælger Speedline stadig cykler - nu under navnet og på hjemmesidenwww.cykelshoppen.dk.

Vokseværk og behov for mere plads

Efter nogle gode år i hjertet af Skanderborg stod det lysende klart, at det var blevet nødvendigt med mere plads. Flere folk og mange flere varer var kommet til, og i 2007 flyttede Speedline Sverigesvej 19 i Skanderborg. Her var der nemlig gode muligheder for at indrette et flot showroom samt masser af plads til både værksted og lager. Men sucessen fortsatte og i 2015 var Speedline i dén grad vokset ud af sine rammer endnu engang. Vi havde et stort behov for at få mere plads til opbevaring af varer på lageret, og med en del nye ansigter på kontoret var det også tiltrængt med lidt mere albuerum i den afdeling. I løbet af vinteren 2016 gik et storstilet byggeri i gang, og vores nye, store lagerhal samt kontortilbygning stod klar til at blive taget i brug i sommeren 2016.

En ny begyndelse på en ny adresse

Hvad der føltes som en sikring langt ud i fremtiden i 2016, viste sig lidt for hurtigt ikke at holde så mange år frem som først antaget. Det varede nemlig ikke længe efter vores tilbygning, før pladsen igen begyndte at blive for trang, og på et tidspunkt stod det lysende klart, at der enten skulle udvides igen – eller vi skulle se os om efter mere plads et andet sted. Det første var ikke en oplagt løsning, og heldigvis kunne sidstnævnte lade sig gøre blot 700 meter fra Sverigesvej 19, så det ”kun” var husnummeret, der skulle ændres til 9C. Og så skulle den nye bygning naturligvis også lige udtænkes og bygges. I december 2019 blev det første spadestik taget, og i slutningen af oktober 2020 fandt den store flytning sted, hvor hele teamet knoklede i over en uge, så vi kunne komme på plads så hurtigt og smertefrit som muligt. Nu har vi 3.600 m2 at boltre os på, og det er noget, der kan mærkes hele vejen rundt. 

Vi står altid klar med en hjælpende hånd

På Speedline.dk kan du altid søge efter dele til din scooter eller knallert. Har vi ikke det, du søger, så står vi til rådighed på tlf. 8651 1181 eller på info@speedline.dk - her vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig. Desuden kan du løbende følge med i konkurrencer, nyheder osv. på vores Facebookside, og har du spørgsmål angående din scooter, er du altid velkommen til at benytte Speedline.dk Scooterforum på Facebook.

Ring til os på 86511181
Telefonen er lukket
Telefontider i dag
  • 10:00 - 12:00
  • 13:00 - 16:30
Telefontider i morgen
  • 10:00 - 12:00
  • 13:00 - 16:30
Skriv til os på info@speedline.dk
Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer på hverdage.