Varetotal
DKK 0,00
DKK 0,00 (inkl. moms)
Dine varer
0
0
Varetotal
DKK 0,00
DKK 0,00 (inkl. moms)
Dine varer
DKK 0,00
Tlf. 8651 1181 Gratis fragt med GLS ved køb over kr. 299,-

Stort udvalg af cykler

Hos Speedline har vi et stort udvalg af cykler til børn og voksne. Vi er stolte forhandlere af de populære Cube cykler, der har specialiseret sig i solide og holdbare cykler til både hverdag og fritid. Herudover sælger vi cykler fra Winther, Principia, Raleigh, Centurion og Nishiki. Vi sælger cykler i størrelser helt ned til 12" børnecykler og op til 29" MTB cykler.

Vores udvalg af cykler består primært af citybikes og MTB til både herre og dame. Men vi forhandler naturligvis også en række elcykler (e-bikes) i top kvalitet samt cykler til de mindste. Til børnene har vi børnecykler fra Cube Kid, Raleigh og det anerkendte danske cykelmærke Winther.

Alle vores cykler, bortset fra børnecykler fra Puky, leveres 100 % samlet og sendes med gratis fragt i hele landet. Vi har desuden gratis opfølgende serviceeftersyn på vores værksted i Skanderborg.

Tilbehør og reservedele til cykler

En cykel består af en lang række sliddele, der jævnligt skal udskiftes eller vedligeholdes. Derfor har vi alle tænkelige reservedele til din cykel til skarpe priser. Vi har lave priser på cykeldæk, slanger, cykelkæder og andre klassiske sliddele fra Continental, Schwalbe, Sram, Shimano og mange flere.

Herudover har vi et kæmpe udvalg inden for tilbehør til cykler. Uanset om din cykel trænger til en visuel eller funktionel opgradering, har vi helt sikkert et produkt, du kan bruge. Vores webshop har mere end 12.000 varer, og vi arbejder hele tiden på at udvide vores sortiment med flere kvalitetsprodukter til din cykel.

Cykelværksted

Vores udvalg af cykler bliver hele tiden større, og derfor har vi to cykelmekanikere ansat til at samle, servicere samt reparere din cykel. Vores cykelværksted tager sig også af almindelige reparationer fra cyklisterne i Skanderborg og omegn, ligesom vores værksted altid står klar til at skifte dæk, lappe, smøre, stramme, pudse eller tilpasse din cykel efter behov.

Service og kvalitet

Med mere end 15 års erfaring inden for salg og service har vi om nogen forståelse for vigtigheden af god kundeservice. Har du spørgsmål omkring dit køb, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 86511181 eller info@speedline.dk. Vores cykelmekaniker står altid klar til at svare på tekniske spørgsmål omkring reservedele og tilbehør til din cykel. Alle produkterne i vores webshop er kvalitetstestet og godkendt af vores cykelmekaniker.