Varetotal
DKK 0,00
DKK 0,00 (inkl. moms)
Dine varer
0
0
Varetotal
DKK 0,00
DKK 0,00 (inkl. moms)
Dine varer
DKK 0,00
Tlf. +45 8651 1181 Gratis fragt med GLS pakkeshop ved køb over kr. 299,-

DU KAN STADIG HANDLE ONLINE, MEN VORES FYSISKE BUTIK ER MIDLERTIDIGT LUKKET - LÆS MERE HER

af OBS

Her finder du information om, hvordan vi forholder os til den aktuelle situation ang. Coronavirus i Danmark

WEBSHOP:

 • Vi sender pakker, som vi plejer, og vi behandler også returpakker som normalt.
 • Vi besvarer opkald og e-mails i de sædvanlige tidsrum, så du kan stadig kontakte vores kundeserviceafdeling, hvis du har spørgsmål.

Vi opfordrer til, at du vælger hjemmelevering eller alternativt levering til din arbejdsplads, for at undgå at skulle ud at hente din pakke. Derfor har vi midlertidigt ændret vores fragtpriser samt fragtfri grænse ved levering med PostNord:

 • Fast lav pris på alle PostNord pakker med omdeling - kun 29,- uanset størrelsen på pakken. (Vi anbefaler denne leveringsform i denne tid)
 • Fast lav pris på alle PostNord pakker til erhvervsadresser - kun 29,- uanset størrelse på pakken. (Vi anbefaler denne leveringsform i denne tid)
 • Fast lav pris på alle GLS pakker til erhvervsadresser - kun 29,- uanset størrelse på pakken. 
 • Gratis fragt på alle PostNord pakker med omdeling - ved køb over 499,-
 • Gratis fragt på alle PostNord pakker til erhvervsadresse - ved køb over 499,-
 • Der er fortsat gratis fragt på alle GLS pakker til pakkeshop - ved køb over 299,-

PostNord har lavet følgende muligheder for at få leveret/udleveret sin pakke uden at skulle i unødig kontakt:

Vi kan underskrive for kunderne:

Pakkebuddet eller medarbejderen på posthuset kan skrive under med en særlig COVID19- underskrift på vores scannere for kunden. Så kan alt fysisk kontakt undgås.

Engangsfuldmagt til at stille pakken uden kontakt:

Som modtagerkunde kan man hænge en fuldmagt på døren, der giver PostNord lov til at sætte pakken foran døren eller et sted på adressen. Hermed undgås fysisk kontakt.

BUTIK:

Grundet den nuværende situation mht. Coronavirus er butikken midlertidigt lukket, men du kan fortsat afhente din bestilling.

 • Lav din bestlling på vores hjemmeside, vælg 'Afhentning i butikken i Skanderborg' og betal online. Når du har lavet din bestilling, kontakt os da venligst på telefon, hvorefter vi vil udlevere din bestilling. Bestillinger kan udleveres i tidsrummet 10-17 mandag til fredag.
 • Der kan ikke svares på spørgsmål ved udlevering, alle spørgsmål skal ske på til vores support via telefon (86 51 11 81), chat eller mail (info@speedline.dk).
 • Bemærk, at vi forlænger vores returret på varer købt i butikken, da det ikke er muligt at returnere varer så længe butikken er lukket. 

VÆRKSTED:

Vi "lukker" vores værksted, så du skal henvende dig ved porten eller via telefon, hvis du skal hente eller aflevere din scooter. Bank venligst på porten eller kontakt os på telefon 86 51 11 81, og vi vil møde dig uden for bygningen.

Vi tager alle forholdsregler, fordi vi naturligvis følger regeringens tiltag, og fordi vi gerne vil passe på os og jer, så vi, forhåbentlig, hurtig kan komme godt på den anden side af alt det her.