Varetotal
DKK 0,00
DKK 0,00 (inkl. moms)
Dine varer
0
0
Varetotal
DKK 0,00
DKK 0,00 (inkl. moms)
Dine varer
DKK 0,00
Tlf. 8651 1181 (åben) Gratis fragt med GLS pakkeshop ved køb over kr. 299,-

Du kan stadig handle online - butikken er lukket midlertidigt for andet end afhentning - Læs mere

af OBS

Her finder du information om, hvordan vi forholder os til den aktuelle situation ang. Coronavirus i Danmark

WEBSHOP:

  • Vi sender pakker, som vi plejer, og vi behandler også returpakker som normalt.
  • Vi besvarer opkald og e-mails i de sædvanlige tidsrum, så du kan stadig kontakte vores kundeserviceafdeling, hvis du har spørgsmål
  • Gratis fragt på alle GLS pakker til pakkeshop - ved køb over 299,-
  • Gratis fragt på alle PostNord pakker med omdeling - ved køb over 499,-
  • Gratis fragt på alle PostNord pakker til erhvervsadresse - ved køb over 499,-

PostNord har lavet følgende muligheder for at få leveret/udleveret sin pakke uden at skulle i unødig kontakt:

Vi kan underskrive for kunderne:

Pakkebuddet eller medarbejderen på posthuset kan skrive under med en særlig COVID19- underskrift på vores scannere for kunden. Så kan alt fysisk kontakt undgås.

Engangsfuldmagt til at stille pakken uden kontakt:

Som modtagerkunde kan man hænge en fuldmagt på døren, der giver PostNord lov til at sætte pakken foran døren eller et sted på adressen. Hermed undgås fysisk kontakt.

BUTIK:

Grundet den nuværende situation mht. Coronavirus er butikken midlertidigt lukket, men du kan fortsat afhente din bestilling.

  • Lav din bestlling på vores hjemmeside, vælg 'Afhentning i butikken i Skanderborg' og betal online - det er vigtigt, at ordren betales hjemmefra, da vi ikke mulighed for at tage imod betaling, når du kommer. Bestillinger udleveres i vores normale åbningstid.
  • Der må være maks. være to personer i afhentningsområdet ad gangen, og husk at bære mundbind i butikken.
  • Der kan ikke svares på spørgsmål ved udlevering, alle spørgsmål skal ske på til vores support via telefon (86 51 11 81), chat eller mail (info@speedline.dk).
  • Du kan aflevere en returvare i butikken, men vi kan desværre ikke ombytte eller give pengene retur, når du kommer. Varen skal skal blot returneres i en kasse eller kuvert inkl. en returformular, og så behandler vi retursagen efterfølgende. Det er muligt at returnere varer i hele butikkens åbningstid.

VÆRKSTED:

Vores værksted er stadig åbent for service og reparationer, men husk at aftale tid på forhånd via telefon eller mail, og betaling skal ske online inden reparationen afhentes igen. Husk at bære mundbind, når du kommer i værkstedet.

Vi tager alle forholdsregler, fordi vi naturligvis følger regeringens tiltag, og fordi vi gerne vil passe på os og jer, så vi, forhåbentlig, hurtig kan komme godt på den anden side af alt det her.