Varetotal
DKK 0,00
DKK 0,00 (inkl. moms)
Dine varer
0
0
Varetotal
DKK 0,00
DKK 0,00 (inkl. moms)
Dine varer
DKK 0,00
Tlf. 8651 1181 Gratis fragt med GLS pakkeshop ved køb over kr. 299,-

Åbningstider

Velkommen inden for i butikken hos Speedline 

Gratis parkering     Kompetent vejledning      Netpriser på hele sortimentet

Speedline A/S • Sverigesvej 19 • 8660 Skanderborg • tlf. 86511181 • E-mail info@speedline.dk


Åbningstider i butikken

Mandag d. 22/04 Lukket
Tirsdag 10:00-17:00
Onsdag 10:00-17:00
Torsdag d. 18/04 Lukket
Fredag d. 19/04 Lukket
Lørdag 09:00-12:00
Søndag Lukket

 


Vores butik er placeret samme sted som vores lager, værksted og webshop. I butikken har du mulighed for afhente produkter fra hele vores lager, men da Speedline A/S har rundet mere end 17.000 varenumre, er der desværre ikke plads til at udstille dem alle på butikshylderne. Du kan altid se hele vores sortiment her på hjemmesiden.

Cykler og scootere tager vores tid, plads og passion

Vi er blandt Danmarks største forhandlere af cykler og knallerter på nettet, hvilket smitter kraftigt af på vores sortiment i butikken. Du finder altid et repræsentativt udvalg af de nyeste modeller, samt gode tilbud på sidste års modeller. Vores største udfordring i vores butik er pladsen. Eftersom lageret også er på adressen, tilbyder vi afhentning i butikken, hvis du bestiller online. Desuden fungerer butikken som samlingssted for alle vores aktiviteter - både inden for scootere og cykler.

Find din cykel i butikken, ellers samler vi den til dig

Vi har et kæmpe udvalg af cykler. Vores udvalg er så stort, at vi ikke har plads til at have dem alle udstillet i butikken. Det betyder, at du kan finde cykler på hjemmesiden, som ikke står klar til en prøvetur i butikken. Vi står dog altid klar til samle en cykel til dig, såfremt der måtte være en bestemt model, som du ønsker at se nærmere på. Vi tilbyder og anbefaler altid en lille prøvetur på cyklen, så du kan mærke, hvordan den er at køre på og om den passer til dine behov. Selvom Speedline ligger tæt op af en hovedvej, er der masser af plads til at du kan tage en tur rundt i industrikvarteret uden at være nervøs for tæt trafik. Du er altid meget velkommen til at ringe i forvejen, så vi kan være sikre på, at cyklen eller cyklerne står samlet og klar til dig, når du kommer for at få en prøvetur. 

Se vores udvalg af nye cykler.

De bedste scootere i branchen holder parkeret hos Speedline A/S

Med mere end tyve års erfaring inden for scootere og knallerter har vores ansatte udvalgt de bedste og mest respekterede modeller på markedet. Det betyder også, at du kan være sikker på at finde en knallert, der dækker dit behov.

Yamaha, PGO, Derbi, Honda, Peugeot, Piaggio - Er blot et lille udsnit over scootere og reservedele, som vi sægler hertil.

Du kan altid se, hvilke scooter vi har stående på adressen ved at kigge under sektionen Nye scootere. Der finder du også vores aktuelle kampagnetilbud.

Du finder os på Sverigesvej 19, 8660 Skanderborg - tæt på motorvejen og lige over for Fælleden.