Vælg et land for at se indhold der er specifikt for din placering.

Gratis fragt ved køb over kr. 299,- til GLS pakkeshop
Hurtig dag til dag levering
Tilfredse kunder på Trustpilot

Åbningstider

Velkommen inden for i butikken hos Speedline 

Gratis parkering     Kompetent vejledning      Netpriser på hele sortimentet

Speedline A/S • Sverigesvej 9C • 8660 Skanderborg • tlf. 86511181 • E-mail info@speedline.dk

Åbningstider i butikken

Mandag  10.00-17.00
Tirsdag 10.00-17.00
Onsdag 10.00-17.00
Torsdag  10.00-17.30
Fredag 10.00-17.00
Lørdag 09.00-13.00
Søndag Lukket

Vi vil gerne hjælpe dig med at planlægge dit besøg i vores butik bedst muligt, og i skemaet herunder kan du derfor se, hvornår der normalt er mest travlt. 


Vores showroom er placeret samme sted som vores lager, værksted og webshop. Her har du mulighed for afhente produkter fra hele vores lager, men da Speedline A/S har rundet mere end 17.000 varenumre, er der desværre ikke plads til at udstille dem alle på hylderne. Du kan altid se hele vores sortiment her på hjemmesiden.

Scootere er vores passion

Vi er blandt Danmarks største forhandlere af scooterdele på nettet, hvilket tydeligt kan ses på vores webshop, og vi viser et udvalg af fede produkter frem i vores showroom. Vi ville rigtig gerne kunne vise en stor del af vores sortiment frem, men vi er desværre nødt til at begrænse os. fordi vi også ønsker, at det skal være en god oplevelse at komme hos os. Men da lageret også er på adressen, kan du gå på opdagelse i hele udvalget på hjemmesiden, og så kan du hurtigt gennemføre ordren på mobilen, og så finder vi selvfølgelig dine dele frem til dig. Du er selvfølgelig også velkommen til at lave din bestilling hjemmefra og så blot afhente din bestilling i vores showroom.

Vi stræber efter at have dele til de fleste maskiner

Med mere end tyve års erfaring inden for scootere og knallerter har vores ansatte udvalgt et vidtrækkende sortiment af reservele til de bedste og mest respekterede modeller på markedet. Det betyder også, at vi har dele til langt de fleste mærker, som f.eks. Yamaha, PGO, Derbi, Honda, Peugeot, Piaggio - så vi kan hjælpe dig og din maskine med altid at være godt kørende.

Du finder os på Sverigesvej 9C, 8660 Skanderborg - tæt på motorvejen og med gratis parkering, naturligvis.

Du finder et stort udvalg af scootere fra kendte mærker i butikken, og til inspiration har vi udstillet et udvalg af de stylingdele, du kan gejle din maskine med. Vi har selvfølgelig meget mere end det, du ser på hylderne, så gå på opdagelse her på hjemmesiden og find dine favoritter. 

I vores butik kan du også se flere af vores scooterprojekter på nært hold. Det gælder både tidligere projekter, som har været ud at køre samt vores mere nylige vinterprojekter. I sidstnævnte byggede vi lidt amok på henholdsvis en gammel PGO Hot50 postscooter og en splinterny Derbi Senda. Vi har også deltaget i en del løb tidligere, og kommer du forbi butikken, kan du ligeledes se nærmere på nogle af vores trofæer - vi er stolte af dem alle hvert og ét.