Varetotal
DKK 0,00
DKK 0,00 (inkl. moms)
Dine varer
0
0
Varetotal
DKK 0,00
DKK 0,00 (inkl. moms)
Dine varer
DKK 0,00
Tlf. 8651 1181 Gratis fragt med GLS ved køb over kr. 299,-

Åbningstider

Velkommen indenfor i butikken hos Speedline 

Gratis parkering✔     Kompetent vejledning      Netpriser på hele sortimentet

Speedline A/S Sverigesvej 19, 8660 Skanderborg. tlf. 86511181. E-mail info@speedline.dk


Åbningstider i butikken

Mandag 10:00.17:00
Tirsdag 10:00-17:00
Onsdag 10:00-17:00
Torsdag 10:00-17.30
Fredag 10:00-17:00
Lørdag 09:00-12:00
Søndag Lukket

Vores butik er placeret samme sted som vores lager, værksted og webshop. Butikken har mulighed for at udlevere produkter fra hele vores lager, men da Speedline A/S har rundet mere end 10.000 varenumre, er der ganske enkelt ikke plads til at udstille dem alle på butikshylderne.

Cykler og scootere tager vores tid, plads og passion

Vi er blandt Danmarks største forhandler af cykler og knallerter på nettet, hvilket smitter kraftigt af på vores sortiment i butikken. Du finder altid et repræsentativt udvalg af de nyeste modeller, samt gode tilbud på sidste års modeller. Vores største udfordring i vores butik er pladsen. Eftersom lageret også er på adressen, tilbyder vi afhentning i butikken hvis du bestiller online. Herudover fungerer butikken som samlingssted for alle vores aktiviteter - både indenfor scootere og cykler.

Find din cykel i butikken, ellers samler vi den til dig

Vi har et kæmpe udvalg af cykler. Vores udvalg er så stort, at vi ikke har plads til dem alle sammen. Det betyder at vi nogle gange kan have nogle modeller på vores lager og på vores hjemmeside, men ikke i butikken. Vi står dog altid klar til samle en cykel til dig, såfremt der måtte være en bestemt model som du ønsker at se nærmere på. Vi tilbyder og anbefaler altid en lille prøvetur på cyklen for at se hvordan det føles. Selvom Speedline ligger tæt op af en hovedvej, er der masser af plads til at du kan tage en tur rundt i industrikvarteret, uden at være nervøs for tæt trafik.

Se vores udvalg af nye cykler

2017 tilbud: Køber du din næste cykel i butikken hos Speedline, giver vi et gratis opfølgende servicetjek . Bevægelige dele smøres, bremser, dæk og andre sliddele spændes efter.

De bedste scootere i branchen holder parkeret hos Speedline A/S

Med mere end tyve års erfaring indenfor scootere og knallerter har vores ansatte udvalgt de bedste og mest respekterede modeller på markedet. Det betyder også, at du kan være sikker på at finde en knallert der dækker dit behov.

Yamaha, PGO, Derbi, Honda, Peugeot, Piaggio - Er blot et lille udsnit over scootere og reservedele som vi sægler hertil.

Du kan altid se hvilke scooter vi har stående på adressen ved at kigge under sektionen "nye scootere". Der finder du også vores kampagnetilbud.

Du finder os på Sverigesvej 19, 8660 Skanderborg - lige overfor Fælleden.