Varetotal
DKK 0,00
DKK 0,00 (inkl. moms)
Dine varer
0
0
Varetotal
DKK 0,00
DKK 0,00 (inkl. moms)
Dine varer
DKK 0,00
Tlf. 8651 1181 Gratis fragt med GLS pakkeshop ved køb over kr. 299,-

Åbningstider

Velkommen inden for i butikken hos Speedline 

Gratis parkering     Kompetent vejledning      Netpriser på hele sortimentet

Speedline A/S • Sverigesvej 9C • 8660 Skanderborg • tlf. 86511181 • E-mail info@speedline.dk

Vores nye butik på Sverigesvej 9C åbner d. 27/10.

Åbningstider i butikken

Mandag  Lukket
Tirsdag 10.00-17.00
Onsdag 10.00-17.00
Torsdag 10.00-17.30
Fredag 10.00-17.00
Lørdag 09.00-13.00
Søndag Lukket

 

Vi vil gerne hjælpe dig med at planlægge dit besøg i vores butik bedst muligt, og i skemaet herunder kan du derfor se, hvornår der normalt er mest travlt. 


Vores butik er placeret samme sted som vores lager, værksted og webshop. I butikken har du mulighed for afhente produkter fra hele vores lager, men da Speedline A/S har rundet mere end 17.000 varenumre, er der desværre ikke plads til at udstille dem alle på butikshylderne. Du kan altid se hele vores sortiment her på hjemmesiden.

Scootere tager vores tid, plads og passion

Vi er blandt Danmarks største forhandlere af knallerter på nettet, hvilket smitter kraftigt af på vores sortiment i butikken. Du finder altid et repræsentativt udvalg af de nyeste modeller, og der vil ofte også være gode tilbud på f.eks. demomodeller. Vores største udfordring i vores butik er pladsen. Vi ville rigtig gerne kunne vise en stor del af vores sortiment frem, men vi er desværre nødt til at begrænse os. Men eftersom lageret også er på adressen, kan du se hele udvalget på hjemmesiden, og så er du altid velkommen til at hente dine varer i butikken - enten ved at have gennemført bestillingen hjemmefra eller ved blot at komme forbi butikken. 

De bedste scootere i branchen holder parkeret hos Speedline A/S

Med mere end tyve års erfaring inden for scootere og knallerter har vores ansatte udvalgt de bedste og mest respekterede modeller på markedet. Det betyder også, at du kan være sikker på at finde en knallert, der dækker dit behov.

Yamaha, PGO, Derbi, Honda, Peugeot, Piaggio - Er blot et lille udsnit over scootere og reservedele, som vi sægler hertil.

Du kan altid se, hvilke scooter vi har stående på adressen ved at kigge under sektionen Nye scootere. Der finder du også vores aktuelle kampagnetilbud.

Du finder os på Sverigesvej 9C, 8660 Skanderborg - tæt på motorvejen og lige over for Fælleden.

Du finder et stort udvalg af scootere fra kendte mærker i butikken, og til inspiration har vi udstillet et udvalg af de stylingdele, du kan gejle din maskine med. Vi har selvfølgelig meget mere end det, du ser på hylderne, så gå på opdagelse her på hjemmesiden og find dine favoritter. 

I vores butik kan du også se flere af vores scooterprojekter på nært hold. Det gælder både tidligere projekter, som har været ud at køre samt vores mere nylige vinterprojekter. I sidstnævnte byggede vi lidt amok på henholdsvis en gammel PGO Hot50 postscooter og en splinterny Derbi Senda. Vi har også deltaget i en del løb tidligere, og kommer du forbi butikken, kan du ligeledes se nærmere på nogle af vores trofæer - vi er stolte af dem alle hvert og ét.